Gratis buss v38, 18-23 sep

Gratis buss v38, 18-23 sep

Under vecka 38, 18-23 sep, erbjuder vi alla våra resenärer att åka gratis som en del i att uppmärksamma hållbarhetsveckan som pågår under den veckan. Detta sker i ett samarbetet mellan Piteå Kommun och Piteå Citybuss. Piteå Kommun kommer också att erbjuda gratis resor på de lokala linjerna 201-213 som kör i regi för Länstrafiken.

Detta är en del i att vi vill att så många som möjligt ska passa på att prova våra bussar under denna vecka och upptäcka fördelarna med bussen för sitt resande i vardagen. Vår förhoppning är då att man även efter gratisveckan kommer att välja bussen som alternativ framför bilen och bidra till ett mer hållbart resande i vår kommun.

Ta chansen att prova bussen till och från jobbet eller någon fritidsaktivitet under denna vecka, så lovar vi att ni blir nöjda.

 

Trafikmeddelande

Gratis bussåkande vecka 38 18/9 tom 23/9. Läs mer under senaste nyheter!

From onsdag 1 mars 2017 tills annat meddelas är del av Västergatan avstängd för fordonstrafik. Detta medför att vi inte kan angöra ordinarie hållplats på Centrum/Knuten för "Citylinjen mot Backen". Hållplatsen flyttas därför till Prästgårdsgatan 56, bakom "Shell 7 eleven".

Avstängningen påverkar även "Citylinjen mot Trädgårdsgatan". Vi kan inte trafikera Prästgårdsgatan delen mellan Västergatan och Kyrkbrogatan. Det går bra att kliva på vid hållplats Löjan, Sundsgatan, eller den tillfälligt uppsatta hållplatsen på Prästgårdsgatan 13.
Stäng meddelande