Gratis buss v. 38, 17-23 september

Gratis buss v. 38, 17-23 september

Under vecka 38, 17-23 september erbjuder vi alla våra resenärer att åka gratis som en del i att uppmärksamma hållbarhetsveckan som pågår under den veckan. Detta sker i ett samarbetet mellan Piteå Kommun och Piteå Citybuss.

Detta är en del i att vi vill att så många som möjligt ska passa på att prova våra bussar under denna vecka och upptäcka fördelarna med bussen för sitt resande i vardagen. Vår förhoppning är då att man även efter gratisveckan kommer att välja bussen som alternativ framför bilen och bidra till ett mer hållbart resande i vår kommun.

Ta chansen att prova bussen till och från jobbet eller någon fritidsaktivitet så lovar vi att ni blir nöjda.

 

Trafikmeddelande

På musikhögskolan pågår ombyggnationer. Det finns tillfälligt uppsatta hållplatser vid korsningen Snickargatan/Bagargatan. Resande med Citylinjen hänvisar vi till närmaste hållplats på Nygatan.

From måndag 28/5 2018 kan vi inte trafikera Strömnäsgatan med linje 1/11 och 4/44. Alla turer går under tiden via sjukhusets entré oavsett vad det står i tidtabell. Vi hänvisar i första hand resande från Strömnäsgatan till hållplats Sjukhuset entré eller alternativt hållplatser efter Ringiusvägen och Durrnäsvägen.

From onsdag 1 mars 2017 är del av Västergatan avstängd. Detta medför att vi inte kan angöra ordinarie hållplats på Centrum/Knuten för "Citylinjen mot Backen". Hållplatsen flyttas därför till Prästgårdsgatan 56, bakom "Shell 7 eleven". "Citylinjen mot Trädgårdsgatan" kan inte trafikera via Prästgårdsgatan, delen mellan Västergatan och Kyrkbrogatan. Det går bra att kliva på vid hållplats Löjan, Sundsgatan, eller den tillfälligt uppsatta hållplatsen på Prästgårdsgatan 13.


Stäng meddelande